Senior Medewerker Crematorium Horeca (32 uur - Eindhoven)
DELA
Noord-Brabant, NL
13 dagen geleden

Bij een overlijden regelen en verzorgen onze lokale uitvaartverzorgers alles geheel naar de persoonlijke wensen van de nabestaanden.

Door te adviseren en te inspireren, maar vooral door er te zijn. DELA heeft door het hele land eigen uitvaartcentra en crematoria.

Met onze aangename locaties dragen wij bij aan een bijzonder afscheid en aan het vasthouden van mooie herinneringen. Nabestaanden waarderen de manier waarop wij uitvaarten verzorgen gemiddeld met een 9,1.

Kijk voor meer informatie over het crematorium in Eindhoven op www.crematoriumeindhoven.nlBinnen deze locatie bekleden drie medewerkers de positie van senior medewerker crematorium.

Zij hebben ieder een eigen aandachtsgebied, namelijk uitvaartcentrum, crematorium en horeca. Deze vacature betreft senior medewerker crematorium met het aandachtsgebied horeca.

De uitdaging Het efficiënt aansturen van de operationele werkzaamheden op het gebied van horeca, binnen de richtlijnen van de organisatie, de locatie en volgens de wensen van de klant om een bijdrage te leveren aan een optimale dienstverlening en een tevreden klant.

Het takenpakket Het aspect dat jou senior medewerker crematorium maakt is coördinatie op het gebied van horeca. Hieronder vallen de volgende onderdelen : Naast het coördineren van de horecawerkzaamheden, voer je operationele taken uit op het gebied van horeca : Het profiel Als medewerker crematorium ben jij : De functie-

eisen Je voldoet aan de volgende functie-eisen : Ons aanbod Onze Great Place to Work biedt jou het volgende : De procedure Spreekt deze uitdaging je aan én herken je jezelf in het beschreven profiel?

Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw curriculum vitae en een uitgebreide motivatie via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie-

inhoud kun je terecht bij Walter Bonte op telefoonnummer 06-51419486.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier