Vrachtwagenmonteur
Regiodienst
Noord Holland, Netherlands
7 dagen geleden

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een vrachtwagenmonteur die bereid is op verschillende locaties te werken.

Ben jij die Truckmonteur met passie voor het vak en vindt je het leuk om op verschillende locaties in Nederland aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend truckdealerbedrijf in de vrachtwagen- en bestelwagenbranche. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt dit bedrijf zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is.

Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Bij het bedrijf hangt een informele sfeer, zijn open maar daarnaast ook resultaatgericht.

Functie

Als bedrijfswagenmonteur ga je zelfstandig aan de slag op diverse vestigingen. Voornamelijk zul je diagnoses stellen aan voertuigen en correct analyseren van het mankement, alle voorkomende werkzaamheden ten aanzien van onderhoud en reparatie aan diverse voertuigen uitvoeren, het uitvoeren van keuringen en inspecties waarbij je o.

a. moet denken aan APK en laadkleppen. Het aflever klaar maken van diverse voertuigen, eindcontrole op de verrichte werkzaamheden en het zelfstandig uitvoeren van storingsdiensten.

Al deze taken voer jij uit met passie voor het vak waarbij jij gaat voor klanttevredenheid!

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een bedrijfswagenmonteur die :

In het bezit is van een (E)BAT diploma ( of truckmerk gerelateerde certificering )

APK bevoegdheid is een pré

Flexibele instelling

Bereid om storings- en zaterdagdiensten te werken

In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een uitdagende en afwisselende baan waarbij je zelfstandig aan het werk gaat. Zij bieden jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en daarnaast de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben jij een actieve en prettige teamgenoot die gericht is op het leveren van service en kwaliteit en gemotiveerd is om zijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen?

Solliciteer dan gelijk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier