Renovatie schilder
Artiflex B.V.
Capelle aan den IJssel, NL
1 dag geleden

Artiflex zoekt een renovatie schilder voor onze vacature in Rotterdam. Jij bewerkt de ondergrond, verricht renovatiewerkzaamheden, en kunt lakken en sauzen.

Verder heb jij aantoonbare ervaring als schilder en heb je een houtrot certificaat. Deze werkzaamheden verricht je zowel zelfstandig als in teamverband.

Omdat je in een team zult werken, is het belangrijk dat jullie samen werken aan een professionele en collegiale werksfeer.

Als je werkt voor Artiflex, werk je voor een ambachtelijke club van vakmensen voor vakmensen. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de bouw, infra, metaal & techniek, weten wij wat er speelt in de markt en wat onze vakmensen belangrijk vinden.

Daarom zorgen wij ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt, helpen je aan de benodigde PBM's en functiegerelateerde opleidingen (zoals VCA) kunt behalen.

Ook ben je iedere vrijdag vanaf 16 : 00 welkom op onze borrel.

Jouw toekomstige werkzaamheden :

 • Jij verricht diverse werkzaamheden zoals houtrotreparatie en ondergrond bewerking;
 • Jij kunt schilderen, lakken en sauzen;
 • Je werkt aan renovatieprojecten.
 • Functie-eisen :

  Je hebt aantoonbare werkervaring als schilder en bent in het bezit van een houtrot certificaat en rijbewijs B. Ook heb je een VCA of ben je bereid deze via ons te behalen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier