Sales Engineer
Teqoia
Utrecht, Nederland
4 dagen geleden

Sales Engineer Buitendienst : Nadat je intern een opleiding hebt gevolgd op technieken, producten en toepassingen zul je vanuit de vestiging in Utrecht een adviserende rol vervullen.

Je beantwoordt de vragen van klanten bij bezoekafspraken in eventueel overleg met één van je collega's in de buitendienst.

Je zal een adviserende rol zijn voor de klant waarbij je debehoefte inventariseert en vervolgens advies en offerte op maat uitbrengt.

Met jouw technische kennis draag je alternatieve oplossingen aan. Jouw taak als technisch adviseur / sales engineer is de juiste technische oplossing voor elke bedrijf aan te bieden.

Het is daarbij belangrijk om te beschikken over een grote dosis analytisch vermogen, inlevingsvermogen en inventiviteit.

Sales Support Engineer Binnendienst : Ook voor deze functie zul je een interne opleiding volgen op de technieken, producten en toepassingen vanuit de vestiging Utrecht.

Je zult nauw samenwerken met je collega's in de buitendienst, waarbij je een gedetailleerde technische ondersteunening zal aanbieden aan de klant.

 • In samenwerking met de klant zul je ook de vragen met betrekking tot de service dienst uitwerken. Technische vraagstukken ga je graag aan en beantwoord je met hulp van je collega'
 • s bij de design en engineering. In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie.

  Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.Wat heeft Teqoia te bieden?

  Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever; Een aantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand € 2500,-

 • € 3500,- afhankelijk van ervaring en opleiding; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; Begeleiding en carrière advies;
 • Opleidingsmogelijkheden. Met wereldwijde vestigingen in ruim 40 landen houdt onze klant zich al meer dan een halve eeuw bezig met diverse technieken in vacuümpompen en systemen.

  Verspreid over de wereld kom je in een organisatie terecht met meer dan 3000 medewerkers in dienst. De core business van deze opdrachtgever is het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van deze systemen en de daarbij behorende service.

  Voor de vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een sales engineer voor de binnen-en buitendienst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier