Operator Enschede
Recruitnow
Hengelo, Nederland
7 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator in de omgeving van Enschede? Otter-Westelaken is regelmatig op zoek naar operators voor diverse bedrijven in de regio.

Zowel procesgericht als mechanisch, dagdienst maar ook diverse ploegen. Wij bemiddelen uitsluitend operators, op basis van detachering of werving & selectie.

Als operator in de omgeving van Enschede houdt jij je bezig met de productie van specifieke producten of grote aantallen.

Dit in verschillende branches zoals de chemie, voedingsmiddelenindustrie of rubber en plastic.Heb jij die technische kennis waardoor machines, productielijnen of processen beter gaan werken?

Dan komen we graag met je in contact en de bedrijven in de omgeving van Enschede ook!Je kan van ons verwachten dat we serieus kijken naar jou wensen en eisen in de nieuwe baan, we zijn een serieuze gesprekspartner en hebben goede kennis van de markt.

Reageer onder de knop of neem contact met Wouter of Luit op via het telefoonnummer 074-3574300. Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we kijken naar de mogelijkheden! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier