Projectleider WTB
YACHT
West-Brabant
7 dagen geleden

Over de functie

Yacht Engineering Industry is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Projectleider WTB.

Vanuit een vast dienstverband bij Yacht ga jij als Projectleider WTB innovatieve projecten realiseren bij onze opdrachtgevers.

Dat zijn toonaangevende organisaties in de machinebouw en industriële producenten in regio Rotterdam. Samen met een multidisciplinair team verbeter je processen en ben je de spil in aanpassings-

of volledige nieuwbouw projecten.

Je hebt als Projectleider WTB de leiding over het hele traject : de ontwikkeling van ideeën, het uitwerken van concepten tot een praktisch ontwerp, het aanbestedingstraject en de realisatie.

Inhoudelijk een veelzijdige baan, vol dynamiek. Je hebt de vrijheid om je eigen koers te bepalen wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Hierbij wordt een beroep gedaan op je ondernemerschap.

Je werkt bij onze opdrachtgevers. Vanuit je eigen kennis en ervaring denk je conceptueel mee met de planvorming en bent praktisch en daadkrachtig tijdens het verdere ontwerptraject.

Planningen en kostenramingen stel je op en bewaak je tijdens de aanbesteding en uitvoering. Je leidt op inspirerende wijze een multidisciplinair team en realiseert samen projecten die onze opdrachtgevers daadwerkelijk verder helpen.

Jij kunt mensen verbinden : ze werken graag met je samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur je CV aan esther.riesenbeck yacht.nl.

Na je sollicitatie word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Dit kan onder het genot van een kop koffie op ons kantoor in Capelle a / d IJssel, of telefonisch of via een Skype verbinding.

Deze keuze laten we aan jou.

Functie-eisen

 • Wij zijn op zoek naar professionals met een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde en 5 - 10 jaar werkervaring.
 • Wij zoeken professionals met de wens en ambitie om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Kennis van de veelzijdigheid van productieprocessen in de industrie is een belangrijke voorwaarde om je werk goed te kunnen doen.
 • Daarnaast beheers je alle facetten van projectmanagement.
 • Met jouw technische achtergrond en ervaring als projectleider weet jij op een overtuigende manier resultaten te boeken.
 • Met oog voor de wensen van de klant bedenk je creatieve oplossingen en ben je in staat om concepten op te stellen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat kan Yacht Engineering jou bieden? Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door :

 • Afwisselende uitdagende opdrachten
 • Werken bij toonaangevende opdrachtgevers
 • HR adviseur die jou persoonlijk begeleidt en samen met jou richting geeft aan je ontwikkeling door coachingsgesprekken, persoonlijk ontwikkelingsplan, opleidingsbudget en passende opdrachten.
 • Warm welkom middels een onboardingsprogramma.
 • Ontmoetingen met andere professionals tijdens diverse vakinhoudelijke bijeenkomsten en intervisie
 • Kennis en netwerk van 3000 Yacht collega’s
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder : contract voor bepaalde of onbepaalde tijd; 25 verlofdagen; 8% vakantiegeld;
 • bonus- en referral regeling; leaseauto, laptop en mobiele telefoon; pensioenvoorziening; diverse collectieve voordelen van de Randstad Groep.

  Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en uitgebreide mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.

  Bedrijfsinformatie

  De wereld verandert in rap tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt.

  En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties.

  Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier