Teamleader Backoffice
Deutsche Bahn AG
Tilburg
1 dag geleden

Offer :

Wij bieden je een baan om trots op te zijn. Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw.

Werken in een team, waar diversiteit als kracht wordt ingezet, in een transparante organisatie met vestigingen wereldwijd.

Een marktconform salaris dat past bij deze functie samen met ambitieuze doelstellingen die jij met je collega's voor ons bedrijf zal gaan realiseren.

Wij bieden dit met daarnaast natuurlijk voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Andere kernwoorden die passen bij werken bij Schenker Logistics : klantgerichtheid, teamwork, vernieuwing en groei.

Tasks :

Teamleader BackofficeStandplaats : Tilburg Vossenberg, contractlogistiek Aard van het dienstverband : dagdienst, 32-40 uur per week Heb jij leidinggevende capaciteiten, ervaring in de logistiek, hart voor de klant en vind je het daarnaast ook leuk om operationeel bezig te zijn?

Voor onze backoffice afdeling in Tilburg, waar de orderentry en administratieve werkzaamheden voor onze klant Nokia worden uitgevoerd, zijn we op zoek naar een Teamleader.

Als Teamleader Backoffice rapporteer je aan de Office Manager en ben je mede verantwoordelijk voor het backoffice team van 2 tot 15 personen.

Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden efficiënt, effectief en productief uitgevoerd worden en dat de klant Nokia tevreden is en blijft over onze dienstverlening.

Daarnaast werk je zelf operationeel mee waar nodig. De functie - Je zorgt ervoor dat de dagelijkse orderentry werkzaamheden uitgevoerd worden en bewaakt de kwaliteit van het werk.

Waar nodig doe je voorstellen om bij te sturen - Je zorgt ervoor dat klantvragen en problemen met betrekking tot de backoffice behandeld en opgelost worden -

Je bent het eerste aanspreekpunt voor escalaties - Je begeleidt het backoffice team en zorgt ervoor dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen -

Je houdt je bezig met optimalisering van de processen - Kortom, je behaalt samen met het team de beste resultaten

Requirements :

Voor deze functie zijn we op zoek naar een daadkrachtig persoon met overtuigingskracht en pit. Je bent ijzersterk in communiceren, zowel in het Nederlands als Engels.

Je hebt goede people skills en bent in staat mensen te coachen en begeleiden. Daarnaast haal je ook voldoening uit operationeel meewerken.

Overige eisen : - MBO+ / HBO werk- en denkniveau - Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring - Ervaring in customer service / backoffice -

Ervaring in (contract)logistiek

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier