verpleegkundige. jouw droombaan in de zorg.
Randstad
Nederland, Overijssel, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Randstad Zorg heeft vacatures voor jou als verpleegkundige door heel Nederland. Heb jij nog niet de passende verpleegkundige vacature gevonden die aansluit bij jouw wensen en behoeften?

Geen zorgen, jouw baan is onze zorg.

Wil jij niet al die vacatures voor verpleegkundige op internet afzoeken voor jouw droombaan? Dan doen wij dat voor jou! Randstad Zorg heeft een groot netwerk aan gave werkgevers in de zorg.

Er is daarom altijd een baan die past bij jou.

Door te solliciteren op deze vacature meld jij je aan als verpleegkundige en zoeken wij de droombaan die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Na jouw aanmelding gaan wij samen op zoek naar een baan die hier op aansluit.

Wat wij van jou vragen :

Een afgeronde opleiding verpleegkunde op minimaal MBO 4 niveau of HBO.

Jij bent bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen.

Jij hebt het afgelopen jaar in de zorg gewerkt.

Jij bent BIG geregistreerd.

Voldoe jij niet aan bovenstaande vereisten? Geen zorgen. Wij bieden ook opleidingen aan in de zorg. Kijk voor alle opleidingen op :

www.randstad.nl / werknemers / worden-wie-je-bent / opleidingen / opleidingen-zorg

Samen gaan jij en ik op zoek naar jouw droombaan als verpleegkundige. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier