CNC-programmeur
Tempo-Team
Assen, NL
2 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als CNC programmeur van grote zaagmachines binnen een timmerfabriek, waarbij jij het overzicht en de focus op details hebt?

Dan hebben wij de functie voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een kandidaat die thuis is in timmerfabrieken en zaagmachines. Je zult verantwoordelijk worden voor het programmeren van de CNC zaagmachines, waarbij foutloos programmeren het belangrijkste is.

Wat ga je doen?

 • Het verwerken van ontwerp- en opdrachtgegevens en eisen naar een zaagopdracht
 • Ondersteunen bij het bedienen van de zaagmachines (voornamelijk uitleg en ondersteuning van machinebedieners)
 • Het archiveren en beheren van tekeningarchieven.
 • Eenvoudige berekeningen maken.
 • Wat krijg je van Tempo-Team?

 • Fulltime baan, eerst gedetacheerd via Tempo-Team met intentie op vast dienstverband bij opdrachtgever
 • Salaris van €11 - €15 bruto per uur, afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingsmogelijkheden via Tempo-Team
 • Herken jij jezelf in de volgende kenmerken?

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting werkvoorbereider / technisch tekenaar of MTS Civiele techniek
 • Je hebt werkervaring binnen de timmerfabrieken
 • Je hebt ervaring met het bedienen van zaagmachines en wilt het programmeren je eigen maken óf
 • Hebt ervaring met programmeren van zaagmachines en wilt je hierin verder ontwikkelen
 • Meer informatie? Neem gerust contact op met Tempo-Team Assen via 0592 383 333 of solliciteer via https : / / www.werkzoeken.

  nl / 1239 tempo-team / werk / 1867816 cnc-programmeur / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term assen

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier