Data Scientist
Agrifirm
Apeldoorn, Netherlands
8 dagen geleden

Agrifirm is vooruitstrevend in het ontwikkelen van toepassingen die gebaseerd zijn op data. Ons huidige Data Science Team bij het Agrifirm Innovation Center (AIC) bestaat uit een Data Scientist, een Projectleider en een Team Lead.

Vanwege verdere uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een Data Scientist .

Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt en onderhoudt wiskundige modellen en algoritmes door data en zakelijke processen in onze systemen samen te brengen.
 • Je creëert nieuwe inzichten en draagt daarmee bij aan slimme Agrifirm oplossingen.
 • Je maakt analyses door statistische modellen en methodes te gebruiken.
 • Je werkt samen met andere teams aan de implementatie van algoritmes en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.
 • Je vertaalt data naar relevante toepassingen voor onze klanten.
 • Hoe je dag eruit kan zien

  Vandaag is het jouw uitdaging om één van onze adviesmodellen te verbeteren. Voordat je begint, ga je de benodigde data verzamelen en op zo’n manier weergeven dat je de situatie goed kunt beoordelen met een groepje gebruikers.

  Na de meeting ga je aan de slag met een nieuw prototype dat de voorspelling verbetert. Je besluit om een script hiervoor te schrijven.

  Lekker bezig! Je hebt de nauwkeurigheid van de voorspelling met gemiddeld 7% verbeterd. Dit gaat pas resultaat voor onze klanten leveren als het geïmplementeerd is, dus hiermee ga je direct een plan voor schrijven.

  Wat staat er op jouw CV?

 • Je hebt een Universitair diploma (MSc met minimaal 2 jaar ervaring of een PhD) in Mathematics, Data Science, Operations Research, Econometrics, Computer Science, Biosystems Engineering of vergelijkbaar
 • Je hebt ervaring met Agile werken
 • Je hebt ervaring met het manipuleren, analyseren en visualiseren van datasets uit verschillende bronnen
 • Je hebt ervaring met Python, R en / of SQL.
 • Dit ben jij :

  Je bent een echte teamplayer met goede sociale vaardigheden. Jij kunt je volledig vastbijten in een onderwerp, maar verliest daarbij het grote geheel niet uit het oog.

  De term meten is weten’ is jou op het lijf geschreven. Je staat met beide benen op de grond en weet theoretische modellen te vertalen naar praktische toepassingen met toegevoegde waarde.

  Wat mag je van ons verwachten?

  Een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staat. Onze medewerkers maken het verschil.

  Daarom investeren we in onze mensen.

  Als collega bij Agrifirm ontvang je :

 • Een goed salaris;
 • Een gedegen pensioenregeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy
 • Optimaal resultaat op het boerenerf, mede mogelijk gemaakt door jou!

  Waarom je bij ons zou moeten beginnen? Omdat je terecht komt in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten.

  Waar je werkt met goed opgeleide collega’s die de taal van de agrariër spreken. Bij Agrifirm hebben we hoge ambities en dat verwachten we ook van jou en jouw team.

  Nogal een verantwoordelijkheid dus!

  Ben jij onze nieuwe Data Scientist die het verschil weet te maken? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob van Winden, Manager Data Science (+31 6 15964507).

  Waar kun je reageren

  Je kunt jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) richten aan Simon Braakhekke, Corporate Recruiter via onderstaande button.

  Weten welke toekomst Minister van Landbouw Carola Schouten ziet voor onze landbouw en veeteelt? Workshops, presentaties en ook nog een spetterende live band?

  Kom dan 9 januari naar onze Jongerendag in Apeldoorn. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier