EPLAN Engineer
Wepro
Amersfoort, NL
17 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Als EPLAN Engineer bij Wepro werk je voor onze opdrachtgevers aan het realiseren van de tekeningen van diverse besturingspanelen en het ontwerpen van besturingsschema’s.

Hierin maak je zelfstandig kabelberekeningen en maak je een bibliotheek van de (standaard) producten. Je controleert de tekeningen en zorgt voor eventuele aanvullingen en revisies.

Na het afronden van jouw project, zorgen wij dat het volgende klaar staat. Zo kun jij je verder ontwikkelen en specialiseren.

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis : krachtig, coöperatief en anticiperend.

We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik.

En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in.

We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding richting Elektrotechniek;
 • Goede kennis van midden- en laagspanning;
 • Je bent bedreven in het werken met EPLAN P8;
 • Relevante stage- en / of werkervaring;
 • Creatief en je bent graag betrokken bij het volledige proces.
 • Wat wij bieden

  Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen op een pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, deelname aan onze pensioenregeling én ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

  Wij bieden wij jou uitdagend werk bij gerenommeerde opdrachtgevers. Bij ons vind je afwisseling doordat je kunt werken aan uiteenlopende projecten, mét de zekerheid van Wepro als goed georganiseerde en vaste werkgever op de achtergrond.

  Bij ons staat de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing.

  Dit maakt ons onderscheidend in de markt, wat maakt dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden.

  Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter kunt leren kennen binnen een informele setting.

  Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier