Customer Service Specialist
Hays Recruitment
Amersfoort / Apeldoorn, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

strong>

Op zoek naar avontuur en ambieer jij een carrière bij een internationale en sports minded organisatie? In deze functie als Customer Service professional ben jij onderdeel van het Customer Service team en ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten en leveranciers (B2B).

Je bent de schakel tussen interne afdelingen als het sales team, het warehouse en de inkoopafdeling. Je houdt je bezig met het orderproces en bent het visitekaartje van de organisatie.

strong>

Wat krijg je hiervoor terug?

strong>

Deze internationale organisatie is een toonaangevende speler in de fietsindustrie. De organisatie groeit sterk en maakt veel ontwikkelingen door.

Er heerst een open en familiare sfeer waar je je direct thuis voelt. De organisatie is vooruitstrevend en volop in ontwikkeling waarbij de klant centraal staat.

Het Customer Service team bestaat uit zo’n 10 gemotiveerde professionals die rapporteren aan hun Customer Service manager.

Naast een mooi salaris bieden zij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling en worden er veel activiteiten ondernomen met het team voor de onderlinge bonding.

Door competitieve redenen, kunnen we de naam van deze klant niet direct noemen. Wanneer je interesse hebt, zal ik je graag meer over de functie en het bedrijf vertellen.

strong>

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

strong>

 • Je bent een customer service professional en hebt sterke administratieve skills. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Frans is een pre! Je hebt kennis van ERP-systemen. Je bent leergierig en beschikt over een echte hands on mentality’. Met jouw probleemoplossende instelling weet jij de belangen van de klant te bewaken en besteed je veel aandacht aan relatiebeheer en klanttevredenheid.

  Door jouw commerciële instelling ben jij salesgericht en weet je cross- en upselling toe te passen.

  Interesse?

  Heb je interesse in deze functie van Customer Service Specialist? Neem dan contact op met Evelien Rottink of klik op 'Solliciteren' en stuur een up-

  to-date cv. Is deze vacature niet precies waar je naar op zoek bent, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier