Conciërge
Tempo-Team
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Ben jij technisch vaardig, heb jij ervaring met onderhoud aan gebouwen en heb je affiniteit met de doelgroep van MBO studenten?

Woon je daarnaast in omgeving Amsterdam en ben je op flexibele basis beschikbaar? Lees dan snel verder!

Met grote regelmaat zijn wij op zoek naar conciërges en facilitaire medewerkers voor onze oproeppool voor verschillende MBO scholen in Amsterdam.

Wat ga jij doen?

De werkzaamheden kunnen variëren per locatie, maar zullen grotendeels bestaan uit het houden van toezicht en het uitvoeren van kleine technische klussen.

Samen met je collega’s loop je door het pand en controleer je of alles er naar behoren uitziet. Je houdt het gebouw schoon en netjes, verricht op verzoek kleine klussen (zoals het vervangen van lampen) en je bent hét aanspreekpunt voor leerlingen en collega’s.

Het is daarom belangrijk dat je naast het hebben van technische vaardigheden, ook communicatief vaardig bent en sterk in je schoenen staat.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring als conciërge, facilitair medewerker of je hebt ervaring in technisch onderhoud (liefst binnen een onderwijsinstelling)
 • Je bent in staat om een VOG te kunnen overleggen, want deze is verplicht
 • Je hebt minimaal een afgeronde VMBO diploma + BHV (deze kan tijdens de opdracht behaald worden)
 • Je hebt aantoonbare kennis van veiligheidsvoorschriften, gebouwen, installaties en apparaten
 • Je bent gastvrij, vriendelijk, en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je bent vaardig in de omgang met leerlingen : je staat stevig in je schoenen en weet hoe je met jongeren kan communiceren
 • Wat bieden wij jou?

 • Een uurloon tussen de € 10,53 en € 14,76 bruto per uur (afhankelijk van ervaring);
 • Opbouwen pensioen na 26 gewerkte weken;
 • Een reiskosten tegemoetkoming van € 0,17 per km met een maximale vergoeding van € 7,50 per dag.
 • Een opbouw van 30 vakantiedagen naar rato, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Kortingen, zoals die op verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en / of op zorgverzekeringen bij Achmea Zilveren Kruis.
 • Heb jij interesse om opgenomen te worden in onze oproeppool? Reageer dan gelijk op de vacature en laat een motivatie achter.

  Wij nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch solliciteren?

  Dat kan ook! Je kunt ons bereiken op 020-523 61 29. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier