Magazijnmedewerker
Hanzewerk
Lelystad, Flevoland, nl
3 dagen geleden
source : Jobbird

Je gaat aan de slag als magazijnmedewerker voor een groot bedrijf in Lelystad dat hulpgoederen verstuurt naar rampgebieden.

Je verzamelt orders en zet deze klaar. Ook ben je bezig met het uitladen en het sorteren van goederen. Je komt terecht in een ervaren, betrokken maar ook gezellig team.

Functie-eisen

Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten. Je vindt het fijn om de handen uit de mouwen te steken en hebt een sterk doorzettingsvermogen.

Je weet van aanpakken en je weet het magazijn op orde te houden. Ook is het van belang dat je Nederlands goed is, dit in verband met het lezen van orders.

Je bent beschikbaar van maandag t / m vrijdag van 8 : 00-16 : 30.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een ervaren, betrokken maar ook gezellig team. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staan hier hoog in het vaandel.

Lig je goed in het team? Dan is er de mogelijkheid om hier lang te werken met uitzicht op een vaste baan. De arbeidsvoorwaarden van de NBBU CAO voor uitzendkrachten is op deze vacature van kracht.

Deze voorwaarden zijn te downloaden op de website onder het kopje downloads. Je salaris zal wekelijks worden uitbetaald.

De hoogte van je salaris wordt persoonlijk met je besproken.

Is deze vacature helaas toch niks voor jou? Kijk dan verder tussen de rest van de vacatures en wie weet vind je daar iets wel bij je past!

Ben jij wél de kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan nu op een van de volgende manieren :

 • Je kan op de 'solliciteer'-button klikken op de website;
 • Door langs te komen op ons inloopblok, elke maandag van 11 : 00-13 : 00 aan de Zaanstraat 6-J;
 • Door een Whatsapp te sturen naar 0320-22 44 44;
 • Door een Facebookmessenger te sturen op www.facebook.com / Hanzewerk.
 • Wil jij graag als eerste op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je dan nu aan voor onze Whatsapp Service.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier