Intercedent - Bodegraven
Luba
Bodegraven, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus.

Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, bij de nieuwste vestiging van Luba : Bodegraven! Jouw tomeloze energie komt goed van pas, omdat jij actief prospects en suspects gaat benaderen.

In deze functie als intercedent zal het zwaartepunt liggen op het verkopen van Luba Bodegraven aan nieuwe klanten. Dit doe je door samen met een ervaren intercedent op pad te gaan en bedrijven te bezoeken.

Je geeft bij klanten een pitch over de dienstverlening van Luba en neemt vacature-intakes bij hen af. Je herkent verkoopkansen wanneer deze zich voordoen en springt daar meteen op in.

Jij weet wat te zeggen en te doen om van jouw bezoeken een succes te maken!

Wat doe je als intercedent?

 • Je brengt in kaart welke bedrijven interessant zijn voor Luba en plant telefonisch en per e-mail afspraken om langs te gaan
 • Je gaat met een ervaren intercedent potentiële klanten bezoeken en zorgt ervoor dat koude acquisitie wordt omgezet in een daadwerkelijke opdracht
 • Nieuwe klanten bezoeken en vacatures ophalen / uitvragen
 • Als je de vacature-intake hebt gedaan, ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Dit doe je door de vacature online te plaatsen en door te zoeken via cv-databases en LinkedIn
 • Zodra je een kandidaat geplaatst hebt, heb je regelmatig contact met de klant over de voortgang
 • Bedrijfsomschrijving :

  Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op de nieuwste vestiging van Luba in Bodegraven, waar je altijd leuke collega's hebt.

  Samen maken jullie er de beste vestiging van Nederland van, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

  Samen is het keyword bij Luba : sta dus niet gek te kijken als zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje stuurt op jouw eerste werkdag.

  Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba leuk! Je krijgt van ons de kans om te doen waar jij goed in bent.

  Wil jij als intercedent aan de slag en Luba Bodegraven tot een succes maken? Dan ben jij in het bezit van :

 • Rijbewijs B
 • Bij voorkeur enige werkervaring in het liefst een commerciële omgeving
 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-
 • werkverkeer met het OV. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen

 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets via het fietsplan en een NS Businesskaart
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat bij ons ook mogelijk. We bieden diverse doorgroeimogelijkheden : je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel naar het Luba Management / Sales Traineeship
 • Sollicitatieprocedure

  Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

  Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze recruiter Femke.

  Zijn jullie allebei enthousiast, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de rayonmanager Nicole Barten, die vervolgens contact opneemt voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt.

  Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

  Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 10 nieuwe medewerkers welkom.

  Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier