Fulltime aan de slag als chauffeur bij Dynalogic in Breda
YoungCapital
Breda, Nederland
10 dagen geleden

Wat ga je doen? Wat ga jij doen? In een bakwagen ga je, verspreid door Nederland, grote producten bezorgen en afhalen (koelkasten, wasmachines, etc.

Grote producten? Huh? Moet ik dat dan helemaal alleen doen? Nee, zeker niet! Je rijdt namelijk altijd met een bijrijder die jou helpt met het sjouwen en het aansluiten / neerzetten van de producten.

De eerste week rijd je mee met een ervaren collega. Als dit allemaal goed gaat, kun je daarna zelfstandig met je bijrijder aan de slag.

Samen zijn jullie hét visitekaartje van Dynalogic! Werktijden- en dagenJe start en eindigt je werkdag bij het depot in Breda.

Van maandag t / m zaterdag kun je vier dagen ingepland worden tussen 07.00 en 23.00 uur. Aangezien je maar vier dagen werkt zijn de dagen wel iets langer.

 • Wat wij bieden : Een bruto-uurloon van €10,07 (22 jaar en ouder);De kans om rijervaring op te doen in een bakwagen;Een fulltime functie;
 • Een prettige werksfeer;Een vierdaagse werkweek. Wat wij vragen : Minimaal middelbare school-werk- en -denkniveau; Je bent in het bezit van een rijbewijs (B);
 • Je bent in het bezit van een bestuurderskaart;Je woont in Breda (of in de buurt van);Je kunt een VOG aanvragen. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier