Stagiairs
Gemeente Arnhem
Arnhem, Netherlands
51 dagen geleden

Stagiairs

Wil je stagelopen bij de gemeente Arnhem? Dat kan! Tijdens een stage bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.

Stagelopen bij de gemeente Arnhem? Dat kan! Tijdens een stage bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.

Stageplaatsen

Binnen de organisatie van de gemeente Arnhem lopen studenten stage op allerlei niveaus. De stages varieren van korte snuffelstages, waarbij de nadruk ligt op meelopen in de praktijk, tot het uitvoeren van een onderzoek om op af te studeren.

De gemeente probeert zoveel mogelijk stagevacatures te publiceren via de verschillende digitale kanalen, maar het is ook mogelijk om een open sollicitaties voor een stageplaats te sturen.

Ligt hier voor jou een uitdaging?

We hebben zo'n 1 à 2 plekken per opleiding per studiejaar voor onder andere de volgende opleidingen :

 • HBO : Bedrijfskunde MER, Communicatie, Rechten, HRM, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (beperkt aantal plaatsen), Sociaal Juridische Dienstverlening, verschillende opleidingen van de Hogeschool Van Hall Larenstein, Verkeerskunde
 • MBO4 Civiele Techniek (weg- en waterbouw), MBO Openbare Ruimte (3e / 4e jaar opleiding Helicon Velp en MBO Nijmegen) MBO3 / 4 Secretaresse / Managementassistent, MBO3-HTV
 • Verschillende WO-opleidingen
 • Voor de periode februari 2018 zijn er géén stageplaatsen meer voor o.a. HBO-rechten, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-Bedrijfskunde MER.

  Procedures

  De procedures voor het stagejaar 2018 / 2019 gaan open vanaf april / mei 2018.

  Online solliciteren

  Voor vragen met betrekking tot stages bij de gemeente Arnhem kun je mailen naar stage arnhem.nl.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier