Revit tekenaar en modelleur
continu
Arnhem, NL
1 dag geleden

Revit tekenaar en modelleur

Vanwege het groeiende aantal opdrachten is de opdrachtgever op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze Revit modelleurs om het team te versterken.

Als Revit modelleur werk je aan de nieuwste opdrachten. Binnen het bureau werk je nauw samen met een hecht team van ontwerpers en tekenaars.

 • Technische opleiding op HBO niveau
 • Enkele jaren werkervaring met Revit
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  De opdrachtgever is een groeiend architecten- en / of adviesbureau met een portfolio van middel- en grote projecten. Ze zijn hierbij vooral gericht op woning-

  en utiliteitsprojecten en de architectuur opdrachten die daaruit voort komen. Het bureau is weer aan het groeien en wil graag het toenemende aantal opdrachten kunnen aannemen.

  Daarom zijn ze op zoek naar Revit modelleurs die zich graag willen bewijzen bij dit mooie architectenbureau.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier