Calculator/ Kostendeskundige
Continu
Zwolle, NL
18 uur geleden

Als calculator / kostendeskundige maak je de ramingen voor (in dit geval) de uitdagende woningbouwprojecten van onze opdrachtgever.

Op basis van de vraag vanuit de opdrachtgever (dit kan intern of extern zijn) stel je het projectbudget op. Je brengt advies uit en vervult een rol met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen de organisatie.

Functieeisen

Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als calculator / kostendeskundige en bent in staat om zelfstandig ramingen voor uitdagende woningbouwprojecten op te stellen.

 • Afgeronde HBO Bouwkunde opleiding
 • Minimaal enkele jaren als calculator / kostendeskundige
 • Gemotiveerd, nauwkeurig, stressbestendig
 • Zowel in staat om zelfstandig als in teamverband te werken
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend, solide bouwbedrijf dat in de loop der jaren een zeer goede reputatie heeft opgebouwd.

  Ze zijn zowel actief binnen woningbouw als utiliteit en ontwikkelen daarnaast ook zelf. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat hoog in het vaandel en het volgen van trainingen / cursussen om het kennisniveau op peil te houden wordt dan ook zeker gestimuleerd.

  Arbeidsvoorwaarden

  Marktconform salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen o.a. door het volgen van opleidingen / cursussen en uitzicht op vast dienstverband!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier