Assistent Accountant
Vinken Recruitment
Mook, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Onze medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van onze organisatie. Wanneer zij op de juiste plek zitten, groeien zij en wij vanzelf.

Zo benadert de vennoot zijn medewerkers. Vrijheid, verantwoordelijkheid en openheid kenmerken het kantoor.

Je klaart de klus met z'n allen! Dit is de lijfspreuk van het kantoor en kenmerkt ook meteen de sfeer op de afdeling. Informeel, collegiaal en heel open.

Dit middelgrote accountants- en belastingadvieskantoor heeft een aantal vestigingen waar collega's werkzaam in verschillende disciplines.

Zij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Naast de reguliere accountants- en belastingadvieswerkzaamheden, bieden zij organisatieadvies, juridisch advies, maar kunnen zij ook adviseren en begeleiden in zakelijke financieringen.

Deze diversiteit kenmerkt het kantoor. Hiermee werken ze hard aan verdere uitbreiding van het kantoor, maar in een goede harmonie met het privéleven van de medewerkers.

De directie ziet toe op deze balans en zorgt vanuit een voorbeeldrol voor een informele sfeer. Naast een kwalitatief hoge dienstverlening, hechten zij ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ter uitbreiding van het team zijn zij voor het kantoor in Heesch (30 medewerkers) op zoek naar een assistent accountant.

Je gaat als assistent accountant aan de slag met de optimalisatie van het administratieproces bij klanten. Je zorgt voor actuele en accurate cijfers, stelt de jaarrekeningen samen en stelt de bijbehorende fiscale aangiften op.

Je werkt voor regionale MKB-klanten, van ZZP-ers tot grote, complexe BV-structuren. Afhankelijk van je wensen en ervaring word je klantenportefeuille vorm gegeven, zodat je werkt met klanten die bij jou passen.

Zo zul je gemakkelijk met ze in gesprek raken en kun je je adviesvaardigheden verder gaan ontwikkelen. Daarnaast mag je ook de junior assistent accountants gaan begeleiden.

Om voor de functie van assistent accountant in aanmerking te komen, heb je een afgeronde opleiding Accountancy danwel Bedrijfseconomie nodig en bij voorkeur al enige ervaring.

Nog belangrijker vinden ze dat je past in het team, want "je klaart de klus met z'n allen". Je bent collegiaal, behulpzaam, flexibel en dienstverlenend.

Een salaris tussen € 2.200,00 en € 3.200,00, afhankelijk van je ervaring en goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, vakantiegeld, vergoeding opleiding en cursussen, maar ook een schouder-

en nekmassage tijdens werktijd. Zij vinden de balans tussen werk en privé heel belangrijk en geven medewerkers alle ruimte hierin.

Buiten de werkzaamheden hebben ze een hardloopteam opgericht en ondernemen ze meer dingen met elkaar. Ze kennen lange dienstverbanden, wat veel zegt over de onderlinge sfeer en de mogelijkheden.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 -

485 22 190, via emailadres moniek vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier