Helpende (plus)
HappyNurse
Den Haag, NL
1 dag geleden

Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat het de cliënten aan niks ontbreekt. Alle taken die binnen een helpende functie vallen kunnen hier uitgeoefend worden.

Denk hierbij aan het douchen van de cliënten, het eten klaarmaken tot het aantrekken van steunkousen.

Functie-eisen :

Een gediplomeerd helpende die zowel doordeweeks als in het weekend vanaf minimaal 07.00 uur beschikbaar is. Dit omdat er dan ook al cliënten zijn die graag tijdig willen opstaan.

Een rijbewijs + auto is wel erg handig!

Bedrijfsomschrijving :

HappyNurse heeft vacatures voor verpleegkundig en verzorgend personeel in heel Nederland. Zoek hieronder naar geschikte vacatures bij jou in de buurt.

Daarnaast zijn wij altijd geïnteresseerd in goede verpleegkundigen en verzorgenden die flexibel willen werken. Ga naar Happynurse.

nl en stuur een open sollicitatie naar de vestiging van HappyNurse van jouw keuze. De vestiging neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste kennismaking.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier