Seed Production Specialist
Enza Zaden
Enkhuizen , Nederland
10 dagen geleden

Als Seed Production Specialist weet jij als geen ander hoe je vraag en aanbod bij elkaar brengt. Met jouw ervaring op het gebied van (groenten) zaadproductie en jouw verbindende persoonlijkheid weet jij een optimale balans te realiseren tussen kwaliteit, prijs en levertijd.

Jij zorgt voor een heldere communicatie én stuurt de uitvoering van dit traject aan. Zo draag jij bij aan gezonde, lekkere en betrouwbare voeding.

Wat ga je doen?

Jij coördineert de wereldwijde zaadteelt van één van onze belangrijkste gewassen om een zo hoog mogelijke productie te realiseren met optimale prijskwaliteitsverhouding.

Om dit te realiseren geef je teelt-technische ondersteuning en ben je continue in contact met producenten en (internationale) collega’s over de voortgang en kwaliteit van de zaadproductie.

Je bezoekt de productielocaties waar je de teelt controleert. Je verzamelt en registreert de gegevens je in ons systeem en gebruikt deze voor monitoring en analyses.

In teamverband maak je de productieplanning en bepaal je hoe en waar de zaden geteeld worden.

Jouw team

De afdeling fruity crops (paprika, tomaat, komkommer) en daarbinnen het gewas paprika, is jouw werkplek. Daar vind je een hechte samenwerking met andere Seed Production Specialists, zowel regionaal als lokaal.

De teamleider coacht en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Jouw kracht

Je bent analytisch en oplossingsgericht. Je gaat actief op zoek naar de best mogelijke manier om doelen te bereiken en verbeteringen te realiseren, wat vraagt om zelfstandigheid maar natuurlijk ook om teamwork.

Om het productieproces efficiënt te laten verlopen, is het essentieel dat je een kei bent in plannen en organiseren.

Ambitie om een team aan te gaan sturen of projecten te leiden mag zeker niet ontbreken. Het internationale contact met de producenten en regionale collega’s verlangt flexibiliteit : je stemt jouw aanpak af op de cultuur en de lokale omstandigheden.

Onze kracht

We zijn een groeiend, ondernemend en zelfstandig veredelingsbedrijf van groenterassen. We ontwikkelen op verantwoorde wijze gezonde, innovatieve groenterassen.

En produceren en verkopen de zaden daarvan wereldwijd. Grote kans dus dat je regelmatig tomaat, komkommer, paprika, sla of andere groente van ons op je bord vindt.

Waar je ook ter wereld bent.

Als medewerker van Enza Zaden heb je wereldwijd meer dan 1800 collega’s van 40 nationaliteiten. Goed samenwerken, ondernemerschap tonen en verantwoordelijkheid nemen zijn dan ook voor ons belangrijke vaardigheden die wij terug willen zien bij onze medewerkers.

We bieden je een plezierige werkomgeving en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Richt je sollicitatie aan de afdeling HR, via de button onderaan op deze pagina. Neem voor meer informatie contact op met Karin Boon, HR-

Generalist, tel. 0228 350 100.

Share this page

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier