Stage - Bouw op Maat
BAM Wonen Bouwen Op Maat
Nieuwegein/Rotterdam/Eindhoven, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij die enthousiaste student die een stage zoekt in de werkvoorbereiding of misschien juist in de uitvoering? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij een bouwproject?

Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wat ga je doen?

Als stagiair bij BAM Wonen, unit Bouw Op Maat ga je je bezighouden met allerlei voorbereidende en uitvoerende taken voor een variëteit aan verschillende soorten bouwprojecten.

Je bent betrokken bij het voortraject tot aan de oplevering van een bouwproject. Je gaat onder andere aan de slag in een team met de projectplanningen, bouwplaats organisatie en het coördineren van werktekeningen en BIM-modellen.

Daarnaast bieden we ruimte om de competenties die vanuit je opleiding gevraagd worden samen met ons verder te ontwikkelen tijdens je stageperiode.

Wie zoeken wij?

 • Je volgt een mbo-, hbo- of een wo-opleiding in de richting van bouwkunde
 • Je hebt bouwkundig inzicht en weet dit op de juiste manier in te zetten
 • Je kan goed plannen en organiseren
 • Je neemt initiatief, bent klantgericht en bent proactief
 • Je hebt kennis van BIM en LEAN
 • Je zoekt een leuke, uitdagende stage
 • Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die je zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen.

  Daarnaast is deze stage een perfecte mogelijkheid om te ontdekken wat jij precies leuk vindt op een bouwplaats (voorbereiding en / of uitvoering).

  In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding wordt voldaan.

  Je komt stage lopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

  BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in : Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

  Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

  Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facilitymanagement.

  De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

  BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 6,5 miljard, de Groep telt circa 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  Building the present, Creating the future.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier