Vrachtwagenchauffeur CE winkeldistributie (zaterdag) Gieten
Randstad
Gieten, Drenthe, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Voor Bakker Logistiek Gieten zoeken we winkeldistributie chauffeurs voor de zaterdag (CE). Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten.

In Nederland is het de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten.

Voor de vestiging in Gieten zijn wij op zoek naar meerdere vrachtwagenchauffeurs voor het rijden van winkeldistributie. Vanuit Gieten wordt de landelijke bevoorrading voor Coop verzorgd, hier vervoeren ze alles voor de COOP behalve de diepvries-

en versproducten. In Gieten kun je 'dagdiensten' rijden starten variërend vanaf +- 03 : 00 tot +- 07 : 00 in de ochtend beginnen.

Ook is er de mogelijkheid om 'middagdiensten' te rijden starten variërend vanaf +- 10 : 00 in de ochtend tot +- 15 : 00 in de middag beginnen.

De diensten duren vaak 6-10 uur per dag. Zaterdag is een hele drukke dag in de winkeldistributie.

Omdat winkeldistributie een moeilijk vak in de transport is is enige trekker oplegger ervaring eigenlijk wel een must.

2093511 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier