Yacht traineeship Business Course: Marketing & Communications
YACHT
Amsterdam
25 dagen geleden

Over de functie

Heb jij altijd al carrière willen maken binnen het Marketing & Communications vakgebied en ga jij graag aan de slag bij opdrachtgevers als KLM, UWV of Leaseplan?

Ben jij cijfermatig sterk, ambitieus en analytisch? Kom dan naar de Business Course op woensdag 30 mei en maak kennis met Yacht trainees!

Tijdens de Business Course zullen vanuit de vakgebieden Finance, HRM, Engineering, Supply Chain & Procurement, MarCom, Legal en IT cases behandeld worden die jou de mogelijkheid bieden jouw talenten te tonen! Binnen het Yacht traineeship ga je in drie jaar tijd aan de slag bij interessante opdrachtgevers en ontwikkel je daarnaast je managementskills in een op maat gemaakt ontwikkeltraject.

Ambieer jij dus een strategische positie bij een toonaangevend bedrijf in jouw vakgebied? Geef je dan snel op voor onze Business Course! En wie weet loop jij diezelfde middag nog weg met een contract.

Functie-eisen

Voor deze Business Course zoeken wij kandidaten met een (bijna) afgeronde opleiding (HBO+ of WO) in de richting Marketing & Communicatie.

Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring en kan aantonen dat je sterk bent op de competenties inzet, resultaatgerichtheid, impact, zelfontwikkeling en aanpassingsvermogen.

Voor een uitgebreidere inhoudelijke omschrijving kun je een kijkje nemen bij onze vacature Yacht traineeship Marketing & Communications.

Arbeidsvoorwaarden

Schrijf je snel in en bemachtig 1 van de 8 plekken die beschikbaar zijn voor deze Business Course! Inschrijven kan tot en met 23 mei 2018.

Bedrijfsinformatie

Yacht trainees is dé specialist op het gebied van jong talent. Wij vinden, binden en ontwikkelen jong (HBO en WO) talent met maximaal 2 jaar werkervaring, binnen de vakgebieden Finance, HRM, Engineering, Supply Chain & Procurement, MarCom, Legal en IT.

Al meer dan 280 trainees gingen jou voor en vervullen binnen ons traineeship succesvol uiteenlopende functies in diverse branches.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier