(Senior) Verpleegkundige niveau 4 NAH (nacht)
Zorg en Welzijn plein
Den Haag, Zuid-Holland, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Functieomschrijving

JIJ bent als Verpleegkundige (mede) verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg. Daarin krijg je voldoende ruimte om naast jouw Verpleegkundige kwaliteiten, jouw coördinerende kwaliteiten tot uiting te brengen.

WZH Nieuw Berkendael biedt complexe zorg waarbij je als Verpleegkundige dagelijks bezig bent met uitdagende verpleegtechnische handelingen.

Gedurende de nacht reageer je op alarmoproepen waarbij je de medische (nood) situatie van de bewoner en / of cliënt beoordeelt.

Je hebt vervolgens een signalerende functie en beoordeling van de noodzaak om een dienstdoende arts in te schakelen. Naast het fungeren als schakel, voer je (complex) verpleegtechnische handelingen uit.

Heb jij ervaring en affiniteit met de doelgroep NAH dan is dit een mooie plek om jouw ervaring en kennis in te zetten.

Wij vragen

WIJ vragen van jou een diploma Verpleegkundige niveau 4 en een actuele BIG registratie. Wij bieden jou direct een vast dienstverband.

Wij bieden

SAMEN zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze bewoners.

Ben jij iemand die graag onderdeel uitmaakt van een warm team met een groot hart voor de zorg, dan pas jij bij ons. Graag gaan we met je in gesprek over een functie voor minimaal 16 uur per week.

Het betreft een functie waarbij je enkel in de nacht werkt. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem jezelf mee naar je werk!

Informatie over de vacature

SOLLICITEREN op of meer informatie aanvragen over deze functie kan bij onze adviseur Werving & Selectie Mendi Hundman via telefoonnummer 06 22782840 of een mail sturen kan ook Klik op de solliciteer-

button om te solliciteren

WZH vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Tijdens de sollicitatieprocedure zal een controle worden uitgevoerd of kandidaten geregistreerd staan in dit register

Bedrijf : WoonZorgcentra Haaglanden.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier