Manager Financial Accounting & Advisory Services – Data & Technology
YACHT
Amsterdam
7 dagen geleden

Over de functie

Word jij enthousiast van het werken op het snijvlak tussen Bedrijfsvoering, Informatievoorziening, interne beheersing en auditing.

Heb jij snel zicht op de verschillende (IT) werkprocessen bij zowel de klant als bij onze organisatie zelf? Ben jij een gedreven professional en creëer je graag een goede werksfeer in jouw team?

Voor de regio Amsterdam zijn wij opzoek naar een ervaren (senior) Advisor met een passie voor IT processen, risicomanagement, bedrijfsprocessen, auditing en projectmanagement.

Jij zal als professional deel uitmaken van de groep Financial Accounting Advisory Services - Data & Technology in de regio Amsterdam.

Dit is een gedreven groep van ongeveer 60 ambitieuze en collegiale mensen. Dit team is gespecialiseerd in Data Analytics en IT-

gerelateerde opdrachten waaronder IT audits, IT risk management projecten, implementatie advies, data management en geavanceerde data-analyse.

Binnen het team zal jij een grote rol spelen in de coördinatie en uitvoering van audits, risicoanalyses alsmede realisatie van de verbeteragenda.

Je wordt verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van opdrachten, het uitbouwen van de klantrelatie en de begeleiding van junior teamleden.

Vanuit je expertise ben je in staat om deze opdrachten, onder eindverantwoordelijkheid van een van onze senior executives, in belangrijke mate zelfstandig uit te voeren en aan te sturen, alsmede hier zorgvuldig over te rapporteren naar onze klanten.

Tevens vinden wij het van belang dat je een bijdrage levert aan de inhoudelijke begeleiding en ontwikkeling van junior collega’s.

De klant kent binnen de afdeling een platte structuur met directe communicatielijnen. Je werkt intensief samen met verschillende beroepsdisciplines op verschillende functieniveaus.

Dit draagt bij aan een razendsnelle ontwikkeling als professional binnen deze organisatie.

Functie-eisen

Jij bent een proactieve teamspeler met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden, met kennis en kunde op vlak van (IT) proces-

en risicomanagement. Tevens heb je effectieve en open communicatieve vaardigheden en beschik je over sterke plannings / projectmanagement capaciteiten.

Daarnaast ben je goed in het voeren van gesprekken op alle niveaus binnen een organisatie. Als persoon heb je een handen uit de mouwen mentaliteit en ben je van nature dienstverlenend, kritisch en onafhankelijk.

Integriteit heb je hoog in het vaandel staan.

 • Beschikt over een HBO of WO diploma in één van de volgende studies : Economie, Informatica, Bedrijfskundige Informatica of een gerelateerde studie;
 • Circa 4 jaar werkervaring hebt met IT, Risk , Audit, Reporting en / of IT implementatie. Mogelijk met raakvlakken op het gebied van IT management, IT (Cyber) Security en Data Governance;
 • Beschikt over goed ontwikkelde projectmanagement vaardigheden, bijvoorbeeld opgedaan als pmo;
 • Een focus hebt op kwaliteit;
 • Een excellente teamspeler met een klantgerichte houding bent;
 • Beschikt over een bewezen integere houding in een zakelijke omgeving;
 • De ambitie hebt om je verder te ontwikkelen middels opleidingen (bijvoorbeeld CISA, CISSM, RE).

  Arbeidsvoorwaarden

  bruto maandsalaris : 3300 - 4800

  Bedrijfsinformatie

  Bij onze klant staat training en ontwikkeling voorop. Zij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van de diensten.

  Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je mogelijkheden en -kansen.

  Daarnaast biedt de klant je :

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve regio;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om door te studeren in de vorm van een gelieerde RE opleiding;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier