Productiemedewerker
Alert HR Solutions B.V.
Sittard, NL
22 uur geleden

Bedient een productiemachine in een fabriek en heeft samen met enkele collega's de verantwoordelijkheid hierover. Stelt de machines op de juiste manier in en controleert of ze hun werk goed doen.

Zorgt ook voor de toevoer van de juiste materialen.

Lijkt het assembleren van glas een interessante uitdaging voor jou? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou!

Wat houden de werkzaamheden in?

Van grote glas platen maak je ruiten op maat. De orders worden vanuit het computersysteem gelezen en vervolgens dienen de machines ingesteld te worden.

Daarnaast kan het maken van dubbel glas onder je takenpakket vallen. Dankzij de gestelde veiligheidsregels durf jij binnen deze productie omgeving met glas te werken! De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2-ploegendiensten.

Functie-eisen :

Ben jij technisch onderlegd en heb je geen moeite om in een productie omgeving werkzaam te zijn dan zijn we op zoek naar jou! Neem snel contact op met ons zodat we onder een genot van een kopje koffie de mogelijkheden kunnen bespreken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier