Inloopdag Ardo
Tempo-Team
Zundert, Noord-Brabant, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Vacature inloop dag Ardo woensdag 08-08-2018

Wil jij graag fulltime of parttime aan de slag als onder andere productiemedewerker bij Ardo in Zundert? Maar wil je graag eerst een kijkje komen nemen in dit bedrijf? Dat kan!

Woensdag 08-08-2018 om 11 : 00 ben je meer dan welkom om is een kijkje te komen nemen of Ardo bij jou past. Tempo-Team organiseert samen met Ardo een inloop dag op (datum) waarbij je op een informele manier kunt kennismaken met je toekomstige collega’s, en een rondleiding krijgt!

Wat is de bedoeling tijdens de inloop dag?

Onder het genot van een kopje koffie & een verrassingspakket van Ardo, krijg je de volledige uitleg over je baan bij Ardo.

Je kunt vrijblijvend eens kijken of dit wat voor je is. Daarnaast krijg je tijdens de inloop dag de kans om op de werkvloer met eigen ogen te kunnen zien waar je terecht komt.

Waarom wil je deze inloop dag niet mislopen?!

Ardo is opzoek naar gemotiveerde kandidaten die per direct aan de slag kunnen gaan. Er zijn verschillende functies denk aan, productiemedewerker, machinebediende, heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur.

Voor iedereen die gemotiveerd is is er een vacature waar hij / zij bij past. Ook zijn hier mogelijkheden om parttime of fulltime te kunnen gaan werken.

Mocht er op deze dag uitkomen dat je geen match bij Ardo ziet of een combinatie functie wilt doen met een ander bedrijf is dit ook mogelijk!

Kom jij naar onze inloop dag op woensdag 08-08-2018? Wij leren je graag kennen en laten je vol trots zien waarom het werken bij Ardo zo leuk is! Meld je aan via deze vacature inloop dag ardo.

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met jou op! Zonder aanmelding via deze vacature inloop dag Ardo kan je niet deelnemen.

We zien er naar uit om je te ontvangen woensdag 08-08-2018 om 11 : 00 tot dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point.

Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier