Op zoek naar een leuke bijbaan? Word postsorteerder in onze pool
YoungCapital
Alkmaar, Noord-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Bedrijf : YoungCapital.

Zoek je een bijbaan voor een paar uur per week? Maar wil je wat anders dan achter de kassa staan of kleding vouwen? Weet je daarnaast van aanpakken en ben je nauwkeurig en snel?

Word dan postsorteerder in onze kandidatenpool. Wij bellen je op wanneer er een vacature beschikbaar is. Jij bepaalt dan zelf of je wilt werken of niet. Klinkt goed, toch?

Functieomschrijving

Als je een bijbaan als postsorteerder wilt, dan kies je voor een bijbaantje waarbij je geconcentreerd te werk moet gaan. Het enige wat je hoeft te doen is, jawel, de post sorteren.

Belangrijk is dat de post nauwkeurig gesorteerd wordt, op straat en huisnummer. Haal je het door elkaar? Dan maak je geen vrienden met de postbezorger.

Als je de post gesorteerd hebt, maak je er bundels van en stop je die in een speciale tas. Zo kan de postbezorger meteen op zijn fiets springen en de post bezorgen.

Het lekkere aan deze bijbaan is dat een dienst maar een paar uurtjes duurt. Ook hoef je de post niet zelf nog te bezorgen, maar werk je lekker warmpjes binnen.

Het gaat om een bijbaan op oproepbasis. Dat betekent dat wij contact met je opnemen wanneer er een leuke bijbaan bij jou in de buurt beschikbaar is.

Dat kan een tijdelijke klus van een dag of een week zijn of een bijbaan voor langere tijd. Je kunt zelf aangeven of het jou uitkomt om te werken en hierdoor kun je deze bijbaan goed in je drukke agenda passen.

Let op : deze vacature staat altijd open, maar er is niet altijd werk beschikbaar.

Wat wij bieden

 • Een bijbaan op oproepbasis;
 • De kans om lekker bij te verdienen;
 • Zelf bepalen wanneer je werkt;
 • Werken met gezellige collega’s;
 • Goede werkervaring voor op je cv.
 • Wat wij vragen

 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Werkervaring als postsorteerder is niet verplicht.
 • Een postsorteerder die nauwkeurig te werk gaat.
 • Solliciteren

  Wil jij op de hoogte worden gehouden als dit werk weer beschikbaar is? Klik dan op 'solliciteer direct'. Het kan zijn dat je snel van ons hoort, maar het kan ook even stil blijven als we geen werk hebben.

  Check daarom ook de directe vacatures!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier