Fashion Internship: Mediaredactie
Marcez
Haarlem, NL
13 dagen geleden

Is mode jouw tweede naam, doe jij een redactioneel gerelateerde opleiding én ben je op zoek naar een stage bij een snelgroeiende fashion webshop?

Dan ben jij de babe die wij zoeken! We are hiring! : Wij zijn opzoek naar een student mediaredactie die gek is op mode, altijd de laatste fashiontrends spot en een voorliefde voor schrijven heeft.

Je wordt binnen Marcez betrokken bij verschillende werkzaamheden zoals het schrijven van originele blogartikelen, het maken van content voor op de website en het bijvoegen van teksten voor onze social media kanalen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact leggen met influencers en het uitrollen van een succesvolle samenwerking.

Ook ondersteun je de webshop manager bij het maken van nieuwsbrieven en ben je samen met het hele Marcez team verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze naamsbekendheid.

Herken jij je terug in deze beschrijving? Dan ben jij de redactionele babe die wij zoeken! Werkzaamheden : Het schrijven van artikelen voor onze blog Aanleveren van content voor onze wekelijkse nieuwsbrief Het maken van marketing teksten Het uitrollen van een succesvolle samenwerking met influencers Beheren van alle content pagina’s van de webshop Content creëren / aanleveren voor Social Media Helpen tijdens fotoshoots Klantenservice vragen beantwoorden Video's maken Must-

have : Minimale opleiding MBO Journalistiek, Communicatie, Digitale Media, Fashion & Management of een andere gerelateerde opleiding Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Minimaal 3 dagen 5 dagen per week beschikbaar Woonachtig in Haarlem of in het bezit van een OV jaarkaart Overige informatie : Locatie : Haarlem, Nederland (vlakbij station Spaarnwoude) Stagevergoeding : Aanwezig Werktijden : 09 : 00 17 : 00 uur Periode : Minimaal 5 maanden Startdatum : z.

s.m. Contact us : Ben jij de babe waar we naar opzoek zijn? Neem dan snel contact met ons op! Stuur je cv, motivatie en foto naar : info marcez.com

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier