BE Chauffeur
Fletcher Hotels
Nieuwegein, Nederland
5 dagen geleden

Fletcher Events is onderdeel van Fletcher Hotels, dat nationaal marktleider is met maar liefst ruim 85 hotels door heel Nederland.

Fletcher Events organiseert op jaarbasis ruim 100 evenementen in een groot aantal party- en banquetingzalen van deze hotels.

Dit verschilt van feestavonden met Rob de Nijs, Andre Hazes, Ruth Jacott, Danny de Munk, Edwin Evers Band etc. tot aan tribute avonden van Elvis, The Beatles, Queen etc.

Ook werkt Fletcher Events landelijk met bekende concepten als 40UP en de Q Music Foute Party met o.a. Snollebollekes, DJ Paul Elstak, Vengaboys.

Bij Fletcher Events organiseren we evenementen in 35 verschillende Fletcher hotels in heel Nederland en we zijn op zoek naar een chauffeur met BE rijbewijs die onze podiums, pipe and drape systemen en decoratiedoeken in grote BE oplegger vanuit Weesp door heel Nederland vervoert.

Ben jij enthousiast, gedreven, hardwerkend, in het bezig van handige handen en heb je ervaring met het besturen van een BE oplegger?

Wacht dan niet te lang met solliciteren!De functie Je vervoert podiumdelen en decoratiedoeken voor de Fletcher Events afdeling Je zorgt samen met de medewerkers uit de hotels dat alle materialen op de gewenste plek in het hotel komen te staan (opbouw niet nodig) Je repareert kappote onderdelen en vult alles aan waar nodig Wat vragen wij Een BE rijbewijs en eigen vervoer naar Weesp Je bent beschikbaar voor 2 tot 4 (doordeweekse) dagen per week (15 á 30 uur) Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit Je hebt een affiniteit met de materialen Je rapporteert aan de eventmanager óf manager op locatie Zelfstandigheid, je bent veel alleen onderweg Wat bieden wij Aantrekkelijk salaris Een hele afwisselende baan in de evenementenwereld, door heel Nederland De mogelijkheid om hard te werken Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels! Enthousiast geworden?

Solliciteer dan nu middels onderstaande button.Je kunt spoedig reactie ontvangen! Mocht je meer willen weten over Fletcher Events, kijk dan op de website!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier