Engineer
VDL Recruitment
Uden, Nederland
9 dagen geleden

Ben jij een teamspeler, heb je ervaring in enginering en werk je graag in een informele organisatie? Lees dan snel verder.

Je wordt ingezet om in de machinebouw de wensen en eisen van de klant te vertalen naar een technisch concept. Daarna dien je dit compleet uit te werken tot productieniveau.

Jouw profiel : Werktuigbouwkundige opleiding op HBO niveau Bij voorkeur 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie Ervaring met het 3D-

 • tekenpakket en MS office applicaties bij voorkeur HICAD of Solidworks Goed technisch en rekenkundig inzicht Goed en effectief communiceren op en met alle niveaus en functies Goed systematisch en planmatig kunnen werken Commercieel ingesteld en een goed analytisch vermogen Kernwoorden;
 • teamspeler, flexibel, zelfstandig, analytisch, nauwkeurig, praktisch Je voelt je thuis in een werksfeer die open en direct is.

  Wij bieden : VDL Systems biedt een interessante baan in een prettige werkomgeving met een informele organisatie. Naast een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om jezelf en je vakmanschap verder te ontwikkelen.

 • Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen VDL Groep. Solliciteren : Klik op onderstaande knop 'Solliciteer'
 • en vul het sollicitatieformulier in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Het bedrijf VDL Systems ontwikkelt, produceert en installeert machines en interne transportsystemen voor OEM’ers van Food Processing Equipment.

  Het bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van RVS en aluminium.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier