Stagiair in de winkel
ROC.nl
RAAMSDONKVEER, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

De functie Als stagiair werk je mee in de winkel. Je verwerkt de vracht en de goederen, je vouwt de artikelen en legt deze netjes.

Daarnaast sta je klanten te woord en help je de klanten in de winkel of aan de kassa. Ook hou je samen met je collega's de winkel schoon.

Als je opdrachten vanuit school hebt, wordt hiervoor tijd vrij gemaakt. Je wordt begeleid door de Filiaalbeheerder van het betreffende filiaal.

Jouw profiel Je hebt interesse om in een winkel te werken en je volgt een opleiding op VMBO of MBO niveau. Je werkt graag samen met anderen.

Het bieden van service en klantvriendelijkheid zit in je in het bloed! Verder heb je een flexibele instelling. Wij bieden Zeeman biedt je een leerzame stage ervaring in een klein team.

Onder begeleiding van de Filiaalbeheerder doe je ervaring op in de winkel en werk je aan eventuele opdrachten voor school.

Indien je stage langer dan 3 maanden duurt, ontvang je 20% personeelskorting. Meer informatie In de winkel kun je meer informatie vragen over de vacature.

Betreft een stageplaats voor 0-38 uur per week.

Bedrijf : Zeeman textielSupers BV.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier