Bijbaan Servicemedewerker OV, Amsterdam
Traffic Support
Zwolle, Nederland
55 dagen geleden

Jij werkt naast jouw studie graag buiten in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Het Openbaar Vervoer spreekt je aan en je wilt een belangrijke rol spelen in de serviceverlening in en rondom bussen en stations.

Dit en je flexibele houding maakt van jou de ideale parttime servicemedewerker OV! Deze bijbaan is goed te combineren met je studie, omdat je voornamelijk in de weekenden werkt.

Jouw dag of nacht als parttime servicemedewerker OV ziet er als volgt uit : Vanuit huis vertrek je op tijd naar de werklocatie.

Dit kan op Schiphol of Zaandam zijn, maar ook in Alkmaar of Haarlem. Aangekomen op locatie meld jij je aan bij de betreffende contactpersoon en kan jouw dienst als parttime servicemedewerker OV beginnen! De ene keer ben je verantwoordelijk voor de instapbegeleiding van de bussen, een andere keer loop je mee in de controlediensten.

Ook sta je als begeleider op belangrijke knooppunten. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt bent voor reizigers en buschauffeurs.

Je ziet er representatief uit en staat stevig in je schoenen.

Elke dag is anders, maar jij stelt je altijd klantvriendelijk, proactief en servicegericht op. Binnen het team neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden en werk je goed samen met je collega’s.

Als zich een onverwachte situatie voordoet, informeer jij de juiste personen, bijvoorbeeld van de handhaving of politie, en zoeken jullie samen naar een passende oplossing.

Je bent dan ook communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, bij voorkeur ook andere talen.

Wij bieden jou :

 • Werktijden die goed te combineren zijn met je studie;
 • De afwisseling en vrijheid van het buiten werken op verschillende locaties;
 • De kans om een positieve bijdrage te leveren aan de serviceverlening in en rondom bussen en stations;
 • De kans om bij te dragen aan een belangrijk project, dat waardevol is voor de organisatie;
 • De kans om samen te werken met een leuke groep medewerkers, bij wie servicegerichtheid altijd voorop staat;
 • Verschillende opleidingen om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren;
 • Salaris, toeslagen en vergoedingen volgens de cao van het OV, wat betekent dat je recht hebt of diverse onregelmatigheidstoeslagen voor de avonden, weekenden en nachten.
 • Wij vragen :

 • Dat je in het bezit kan komen van een Verklaring omtrent gedrag;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Een eigen auto is een pré!

  Interesse in de functie van parttime servicemedewerker OV?

  Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en stuur je cv en korte / duidelijke motivatiebrief! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anniek Schrijver, Recruiter Traffic Support, via 038-

  4256704 of mailen naar recruitment safetygroup.nl.

  Reageer op deze vacature.

  AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookShare to TwitterTwitterShare to LinkedInLinkedIn

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier