Bijbaan – Weekendwerk als Orderpicker
Picnic
Nederland, Overijssel, Nederland
8 dagen geleden

Wil jij je weekend gebruiken om lekker bij te verdienen voor die verre reis, nieuwe laptop of iets anders waar jij je zinnen op heb gezet?

 • Word orderpicker in het magazijn van Picnic in Diemen, Utrecht, Nijkerk of Eindhoven. Wat bieden wij jou? Picnic verzorgt je een uitgebreide lunch;
 • Ruimte om ook op doordeweekse dagen te werken; Je krijgt volop kansen om door te groeien binnen de organisatie. Denk aan doorgroeimogelijkheden tot : trainer, flow operator, quality employee, receipt operator, captain of supervisor;
 • Je salaris als orderpicker is € 9,79 bruto per uur (bij 22 jaar en ouder) Na 4 gewerkte weken verhoogt Picnic je salaris naar € 10,04 per uur;
 • Wat ga je doen? Het magazijn van Picnic is eigenlijk één grote supermarkt. Dat betekent dat je als orderpicker verantwoordelijk bent voor de boodschappen van de klanten.

  Jij beweegt je door het magazijn om het boodschappenmandje te vullen. Je werkt overdag van 8 : 00 tot en met 17.00 uur. Wil je ook doordeweeks werken?

  Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden bij het onderstaande contactpersoon. Locaties Picnic heeft een magazijn op 5 verschillende locaties in Nederland.

  In Diemen, Utrecht, Nijkerk, Eindhoven en Rotterdam. In elk magazijn gelden dezelfde leuke voorwaarden, werkzaamheden en werktijden.

  Aan jou de keus welke locatie het beste voor jou te bereiken is. Wie ben jij? - Je bent beschikbaar op zaterdag én zondag (3 van de 4 weekenden in de maand) -

  Je bent fysiek in topvorm; Werken bij Picnic Picnic is een online supermarkt waar mensen hun dagelijkse boodschappen bestellen en gratis thuisbezorgd krijgen.

  Picnic is een jong bedrijf dat mensen blij wil maken door ze tijd, geld en gesjouw wil besparen. Deze visie geldt ook voor haar eigen medewerkers.

  Ze willen ook dat jij met plezier naar je werk gaat. Help jij mee met de groei van Picnic als orderpicker? Wees er snel bij en solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Heb je een vraag?

  Bel of mail ons via de onderstaande contactgegevens

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier