Medisch Secretaresse Neurologie m/v
Leids Universitair Medisch Centrum
Leiden, Netherlands
12 dagen geleden

De functie

Heeft het Elektronisch Ziekenhuis Informatie Systeem (HIX) geen geheimen voor jou? Ben je daarnaast secuur, heb je goed overzicht en ga je graag met mensen om?

Solliciteer dan snel op de functie van medisch secretaresse!

Als medisch secretaresse werk je in een team op de polikliniek en voer je dagelijks alle secretariële en administratieve werkzaamheden uit.

Verder maak je afspraken met patiënten voor verschillende spreekuren en onderzoeken. Ook bereid je de spreekuren voor en doe je de administratieve afhandeling ervan.

Daarnaast verwerk je patiëntgegevens in HIX.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek.

We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Binnen de afdeling Neurologie zijn er twee soorten secretariaten : het stafsecretariaat en het medisch secretariaat. Het medisch secretariaat op de polikliniek bestaat uit een team van 14 personen verdeeld over verschillende werkplekken, waarbinnen de medisch secretaresses op alle werkplekken inzetbaar zijn.

Binnen deze polikliniek wordt de zorg voor specifieke patiëntengroepen georganiseerd in zogenaamde zorgpaden (bijv. hoofdpijn, bewegingsstoornissen, spierziekten).

De medisch secretaresse is onderdeel van een team voor minimaal een van deze zorgpaden. In dit team werken ook arts-assistenten, neurologen en verpleegkundigen.

Het profiel

Je hebt een administratieve mbo-opleiding gevolgd. Bij voorkeur heb je ervaring als medisch secretaresse en ben je bekend met HIX (EZIS).

Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Bij voorkeur heb je ook goede kennis van de Engelse taal.

Daarnaast heb je verantwoordelijkheidsgevoel en werk je accuraat. Verder heb je een klantgerichte houding en ben je flexibel ten opzichte van het werken op verschillende werkplekken.

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, zowel aan de telefoon als aan de balie.

Tot slot kun je goed zelfstandig werken en ben je stressbestendig.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 uur per week en krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal €2.

593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing).

Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s.

Meer hierover lees je elders op deze site.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier