Allround timmerman
Artiflex B.V.
Zwijndrecht, NL
11 dagen geleden

Artiflex zoekt een allround timmerman voor onze vacature in Zwijndrecht. Jij kunt zowel gevel- als aftimmerwerk verrichten, maar ook houtrotreparatie en kozijnvervanging vallen onder jouw vaardigheden.

Uiteraard heb je goed technisch inzicht en bij voorkeur kun je ook (licht) loodgieters- en stukadoorwerk uitvoeren. Als je werkt voor Artiflex, werk je voor een ambachtelijke club van vakmensen voor vakmensen.

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de bouw, infra, metaal & techniek, weten wij wat er speelt in de markt en wat onze vakmensen belangrijk vinden.

Daarom zorgen wij ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt, helpen je aan de benodigde PBM's en functiegerelateerde opleidingen (zoals VCA) kunt behalen.

 • Ook ben je iedere vrijdag vanaf 16 : 00 welkom op onze borrel.Jouw toekomstige werkzaamheden : Je verricht gevelwerk en aftimmerwerk;
 • Je verricht houtrotreparatie en kozijnvervanging;Bij voorkeur verricht je ook licht loodgieters- en stukadoorwerk.

  Functie-eisen :

  Je hebt een afgeronde mbo opleiding en aantoonbare ervaring als timmerman. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier