Secretaresse Sales
Pienk
Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Functie omschrijving Secretaresse Sales

Het terugdringen van het klimaatprobleem , dat is het doel van onze gedreven, gepassioneerde en dynamische opdrachtgever Climate Neutral Group in Utrecht.

Het team van Climate Neutral Group weet zakelijkheid met idealisme uitstekend te combineren. Zij zijn sterk in het adviseren van organisaties om hun ambities met betrekking tot duurzaamheid te realiseren.

Door de snelle groei van de werkzaamheden breidt Climate Neutral Group haar team uit en daarom zijn wij op zoek naar een kwaliteit gerichte Sales Secretaresse (32 -

40 uur) met een dienstverlenende instelling!

In deze functie werk je samen met je directe collega en samen zorgen jullie ervoor dat het salesteam, de Marketing Director en Sales Director zich kunnen richten op de core business.

In deze rol voel jij je thuis als jij graag de rechterhand, het visitekaartje voor het bedrijf en de drijvende kracht op de backoffice bent.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, bent hiervoor op de hoogte van alle ins en outs van de sales afdeling en jij zorgt voor een goed kloppende administratie.

Geen dag is hetzelfde maar je werkzaamheden zullen in grote lijnen bestaan uit de volgende verantwoordelijkheden :

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers via mail en telefoon;
 • Je voert de administratieve vastlegging en afhandeling van klantverzoeken en overeenkomsten uit;
 • Je verzamelt klantinformatie voor het sales team over bijv. openstaande offertes en te verlengen contracten;
 • Jij weet klanten van de eerste antwoorden te voorzien en brengt hen waar nodig, met andere experts in de organisatie in contact;
 • En door jouw proactieve instelling en signalerend oog zie je werk liggen en trek je waar nodig taken naar jou toe (proactief).
 • Deze nieuwe en super dynamische functie is de perfecte rol voor een sales secretaresse commercieel assistant administratief talent die snel en makkelijk tussen verschillende werkzaamheden kan schakelen.

  Is dit jouw droombaan en wil jij tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het klimaatprobleem? Pienk gaat dan graag met jou in gesprek!

  Functie eisen Secretaresse Sales

  Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Climate Neutral Group.

  Waar mogelijk help je de klanten zelf en in de andere gevallen verwijs je adequaat door naar de juiste collega. Door jouw dienstverlenende instelling ben je makkelijk benaderbaar en weten collega's jou te vinden.

  Ook vinden wij het belangrijk als je minimaal aan de volgende eisen voldoet :

 • Minimaal een MBO(+) diploma;
 • Enige administratieve werkervaring in een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld op een afdeling binnendienst sales);
 • Ondersteunende en dienstverlenende (commerciële) instelling;
 • Verzorgd, accuraat, organisatorisch sterk;
 • Resultaat- en kwaliteit gericht, oog voor details;
 • Communicatief vaardig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met ERP systemen is een pré
 • 32 - 40 uur in de week beschikbaar;
 • Bereid zijn om met het OV of fiets te reizen (er zijn geen parkeermogelijkheden).
 • Aanbod Secretaresse Sales

  Climate Neutral Group biedt een uitdagende baan binnen een dynamisch en duurzaam bedrijf voor een assistent die op zoek is naar een baan waar elke dag anders is.

  Jij wordt hier beloond met een prima salaris en krijgt de mogelijkheid je professionaliteit in te zetten en verder te ontwikkelen in een door duurzaamheid gedreven onderneming.

  En dit alles in een uitdagende, leuke baan waar een combinatie van sales, passie voor het klimaat en collegialiteit de sfeer bepaalt!

  Bedrijfsprofiel

  Climate Neutral Group werkt al 15 jaar vol passie aan het terugdringen van het klimaatprobleem. Deze realiseren zij door initiatieven te ontplooien die de impact op het klimaat verminderen.

  Een expert op het gebied van CO2-footprinting. Climate Neutral Group is een social-venture, een bedrijf waar financieel resultaat en maatschappelijke impact hand in hand gaan.

  De cultuur is een unieke mix van zakelijkheid, resultaatgerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid. Het team van Climate Neutral Group bestaat uit professionals met een passie voor duurzaamheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier