SEA Specialist
DPA Professionals
Omgeving Hilversum, Netherlands
15 dagen geleden

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als SEA specialist en ben jij nog lang niet uitgeleerd? Wil jij samen met jouw team vol SEA specialisten het maximale uit de accounts van onze opdrachtgever halen?

Onze opdrachtgever zoekt een SEA specialist die zichzelf de komende jaren verder wil ontwikkelen binnen SEA / PPC.

Wat je gaat doen

Als SEA specialist ben je verantwoordelijk voor voor alle campagnes van alle (internationale) webshops. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor voor het onderhouden, uitbouwen, analyseren en optimaliseren van alle accounts waar jij verantwoordelijk voor bent.

Je beheert alle online advertentiecampagnes van AdWords, Bing Ads en alle prijsvergelijkers waar de producten van onze opdrachtgever worden aangeboden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de rapportages van de resultaten van alle PPC-prestaties.

In deze rol werk je nauw samen met de andere SEA specialisten en marketeers. Op die manier zorg je voor optimale campagnes voor onze opdrachtgever en haar zusterbedrijven.

Jouw profiel

Jij bent fulltime beschikbaar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEA en de bijbehorende tools.

Omdat je ook verantwoordelijk bent voor de internationale accounts is het belangrijk dat je naast Nederlands ook de Engelse taal uitstekend beheerst.

Verder voldoe je aan de volgende eisen :

 • Je hebt ervaring met grote en meerdere AdWords accounts (internationaal is een pré);
 • Je hebt ervaring met Analytics en uitgebreide kennis van Excel;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring (bureauzijde is een pré);
 • Je hebt HBO / WO werk- / denkniveau
 • Wat je van ons kunt verwachten

  Onze opdrachtgever biedt een zelfstandige en uitdagende SEA rol. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring.

  Zij zijn goed bereikbaar met ov en eigen vervoer. Zij bieden een reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een auto van de zaak.

  Verder hebben zij een eigen kantine en bieden zij leuke extra’s op de werkvloer. Je zal werken van maandag tot en met vrijdag van 09 : 00u tot 17 : 30u.

  Je werkomgeving

  Onze opdrachtgever is met ruim twee miljoen klanten een van de meest succesvolle webwinkels in haar branche. Zo staan zij onder andere voor scherpe prijzen, deskundig advies en een snelle levering.

  Deze opdrachtgever is een onderdeel van een e-commerce organisatie met de nodige ervaring in Europa. Klanten van deze opdrachtgever zijn zowel particulieren als bedrijven wat het extra uitdagend werk maakt.

  De werksfeer wordt omschreven als open en informeel. Met in totaal 200 collega’s zal jij er alles aan doen om de positie sterk te houden.

  De afgelopen jaren zijn zij hard gegroeid en willen deze groei blijven doorzetten. Regelmatig worden er borrels en uitjes georganiseerd.

  Je komt te werken in een team van acht collega’s. Regelmatig vinden er overleggen plaats om kennis onderling te delen. De junioren leren graag alles over SEA / PPC van jou.

  Om jouw kennis up-to-date te houden wordt verwacht dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws en nieuwe tools. Daarnaast zal je regelmatig relevante webinars / seminars volgen of bezoeken.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier