Logistiek Medewerker
Recruitnow
Meppel, Nederland
7 dagen geleden

Voor een sorteerdepot in Meppel zijn wij op zoek naar kandidaten die parttime uren in een sorteerdepot willen werken. De werkzaamheden bestaan voor een zeer groot deel uit het laden en lossen van pakketpost! Fysiek gezien zeer zwaar werk!Het betreft NACHTDIENSTEN 03.

00 TOT ONGEVEER 8.00 UUR en diensten van 17.00 tot ongeveer 22.00 uur. Je kunt hier geen fulltime uren draaien. Wij zoeken kandidaten die in de omgeving van Meppel wonen (Maximaal 25 km enkele reis).

Het gaat om fysiek zwaar werk waarbij je tot 25 a 30 kg moet kunnen tillen. Je hoeft dit gewicht overigens niet constant te tillen maar voor de werkzaamheden is het belangrijk dat je geen problemen hebt met fysieke arbeid.

Het werk is voor langere tijd en je moet op korte termijn kunnen starten. Ben je op zoek naar een parttime baan en zie je fysiek zwaar werk wel zitten, reageer dan snel met je recente cv en korte motivatie via de button solliciteren.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier