Administratief medewerker
Randstad
Oosterhout, NL
5 dagen geleden

Een administratief medewerker gezocht voor 40 uur per week voor een organisatie in Oosterhout die technische oplossingen voor gebouwen realiseert.

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen een organisatie in Oosterhout voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie.

De vestiging Oosterhout is een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens. De organisatie heeft ruim 2200 medewerkers en 14 vestigingen.

Er werken totaal meer dan 100 medewerkers binnen Oosterhout.

Wat ga je doen?

De commerciële afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van tenders en de ondersteuning van commerciële activiteiten van de organisatie.

Je zal voornamelijk hen de andere afdelingen ondersteunen met de administratie. Je zal veel met Excel werken, want je gaat meehelpen met de uitbestedingen.

Zoals de Excel bladen uitwerken, invoeren van gegevens, stukken aanleveren en klaarmaken, meehelpen met het plan van aanpak en calculaties maken.

Daarnaast ben je in staat om organisatorisch en inhoudelijk te ondersteunen bij het meewerken aan het tendertraject; je bent de spin in het web.

Wat vragen we van jou?

 • Fulltime beschikbaar (40uur);
 • Een afgeronde MBO (niv. 4) opleiding;
 • Affiniteit met (installatie)technische dienstverlening, bouw of facilitaire dienstverlening is een pré;
 • Om goed in het team te passen, beschik je over een gezonde dosis humor, creativiteit, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en ben je bovenal een leergierige teamspeler die klantgerichtheid en resultaatgerichtheid als vanzelfsprekend beschouwt;
 • Kennis van MS office en je bent een ster in Excel;
 • Je bent administratief sterk onderlegt, gestructureerd, initiatiefrijk, enthousiast, leergierig en communicatief vaardig.
 • Wat wordt jou geboden?

 • Een marktconform salaris van € 2000 € 2500 (gebaseerd op kennis en kunde);
 • Een enthousiast team;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Reageren?

  Herken jij jezelf in deze omschrijving? Wij ontvangen wij graag jouw sollicitatie via https : / / www.werkzoeken.nl / 1238 randstad / werk / 1881190 administratief-

  medewerker / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term oosterhout . Heb je nog vragen, kun je mailen naar : of bellen : 0162497575.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier