Afwasser
Werken bij Eurest
Heerlen
24 dagen geleden

Profiel

Met onze culinaire creativiteit voegen we met 5200 medewerkers flair en stijl toe aan bijna 1100 bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten, overheidsinstellingen en andere organisaties.

Voor het bedrijfsrestaurant van Medtronic zijn wij op zoek naar een afwasser (m / v). Je werkt van maandag tot vrijdag van 11 : 00 tot 15 : 30 (uitloop tot 16 : 00 is mogelijk) en verzorgt de afwas in het bedrijfsrestaurant.

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de afwas en schoonmaak in de afwaskeuken. Je draagt ook zorg voor de administratie van de schoonmaakroosters voor de afwaskeuken.

De machine is voorzien van een lopende band.

Wij bieden

Salaris en voorwaarden conform CAO Catering

Over ons

Genieten van het dagelijks leven. Dat is het doel van Eurest Nederland. Dat mensen in hun werkomgeving, op school of universiteit, in een zorginstelling of in een horecagelegenheid zich altijd prettig voelen.

Dat doen we met lekkere en gezonde voeding en een schone en veilige (werk)omgeving.

Eurest Nederland is onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services.

In Nederland verlenen ruim 5200 medewerkers deze food en support services aan bijna 1100 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen.

Deze locaties zijn verspreid over heel Nederland. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest Food en Eurest Services.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier