Verpleegkundige Pitstop Zeist
Altrecht
Utrecht, Netherlands
8 dagen geleden

Over de afdeling

De Pitstop is een opnameafdeling waar klinische crisisopname geboden wordt aan mensen met angst-, stemmings-, en persoonlijkheidsstoornissen, die tijdelijk een intensivering van zorg nodig hebben.

De opname duurt maximaal 2 weken en bestaat uit een intensief psychotherapeutisch programma waarin patiënten handvatten aangereikt krijgen om met hun crisis om te gaan.

Het programma bestaat uit groepstherapieën zoals creatieve therapie, mindfulness, CGT en psychomotore therapie. Daarnaast zijn bepaalde patiënten ook welkom op basis van een strippenkaartconstructie en kunnen sommige patiënten gebruikmaken van een zgn. BOR-bed.

De afdeling is gesloten van vrijdagmiddag t / m zondagmiddag.

Het team

Het team bestaat uit meerdere disciplines (verpleegkundigen, behandelmedewerkers, psychiater, creatief therapeut beeldend en drama, psychomotore therapeut en GZ-

psycholoog). De medewerkers zijn ervaren en betrokken, waarbij de behandeling voortdurend wordt geïnnoveerd. Er wordt veel waarde gehecht aan open en horizontale communicatie.

Functie beschrijving

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor therapeutisch leefmilieu van de unit tussen zondagavond en vrijdagmiddag.

Tevens neem je deel aan onderdelen van het groepsprogramma, waaronder de dagopening en -sluiting.

Als professional ben je in staat om je kennis en vaardigheden in te zetten binnen het multidisciplinaire team en je levert vanuit jouw discipline een bijdrage aan de uitvoering van het programma en aan het therapeutisch leefmilieu.

Daarnaast wordt verwacht dat je meedenkt voet het vormgeven van nieuwe beroepsinhoudelijke ontwikkelingen.

Functie eisen

Wij zoeken een BIG-geregistreerde verpleegkundige die :

 • een relevante verpleegkundige opleiding(MBO of HBO) met een differentiatie GGz heeft
 • goede empathische kwaliteiten heeft;
 • crisisbestendig is;
 • het vermogen heeft om met tegenoverdracht om te gaan;
 • bereid is onregelmatige diensten te draaien;
 • een grote mate van flexibiliteit en relativeringsvermogen bezit;
 • beschikt over voldoende zelfreflectie, humor.
 • affiniteit heeft met het werken in een therapeutisch leefmilieu, multidisciplinair team, intensieve (groeps)therapie en bekend is met angst / stemmings en persoonlijkheidsstoornissen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier