De hele maand maart beschikbaar en op zoek naar tijdelijk klantcontact werk?
Flexibility
Veenendaal, Utrecht, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Onze opdrachtgever is een landelijke organisatie in een aansprekende sector. Voor het klantcontactcentrum van deze professionele en informele werkgever zoeken wij een gemotiveerde medewerker klantcontact die in de maand maart contact opneemt met bestaande klanten om afspraken in te plannen.

Het gaat om een tijdelijk project in een collegiaal team en een professionele organisatie. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de functie en de organisatie.

Functie-eisen

Je beschikt over enige relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van telefonsiche klantondersteuning of telefonisch klantcontact.

Je kunt goed overweg met gangbare kantoorautomatisering, een crm systeem en outlook. Je spreekt verzorgd en duidelijk en beschikt over goede communicatie vaardigheden.

Je hebt aantoonbare sales ervaring. Je kunt actief luisteren en bent goed in het herkennen van koopsignalen. Je bent servicegericht en hebt commerciéle drive Je bent de hele maand maart 30 uur per wek beschikbaar.

Graag vertellen we je persoonlijk alles over de arbeidsvoorwaarden- en omstandigheden

Arbeidsvoorwaarden

Naast een bijzonder leuke baan in een collegiaal en professioneel team biedt deze werkgever flexibiliteit tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier