Opleiding tot kipperchauffeur aangeboden voor C of CE chauffeur in de regio Amsterdam
IQ Select
Amsterdam, NL
10 dagen geleden

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Amsterdam en gespecialiseerd in het vervoer van zand, grind en overige activiteiten op het gebied van grondwerk.

Met een wagenpark van ruim 60 voertuigen wordt er dag en nacht gewerkt aan de bouw- en wegenbouw in de regio Noord- en Zuid-Holland.

Na een kort inwerktraject zal je fulltime ingezet op een gevarieerd werkaanbod. De diensten kunnen zowel overdag als in de nacht plaatsvinden.

Ben jij die gedreven vrachtwagenchauffeur die wij zoeken voor een uitdagende baan als kipperchauffeur? Solliciteer dan nu door je cv door te sturen naar : of neem telefonisch contact met ons op : 020-2385555.

Functie-eisen :

Voor deze functie moet je in bezit zijn van :

 • C of CE rijbewijs
 • Bestuurderskaart
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij verlonen conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.

  Bedrijfsomschrijving :

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier