Bouwkundig werkvoorbereider
Recruitnow
Beilen, Nederland
5 dagen geleden

Zoek jij werk als werkvoorbereider en woon jij in Noord Nederland? Wil jij direct in dienst komen bij een innovatieve en gerenommeerde bouwer met volop doorgroeikansen?

Zoek jij een vaste baan als werkvoorbereider in de burger- en utiliteitsbouw? Dan zoeken we jou als werkvoorbereider!Wat ga jij doen als werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider zorg jij voor het realiseren van de afdelingsdoelstellingen vanuit vestigingsdoelstellingen door realisatie van een tijdige, complete en betrouwbare voorbereiding van projecten of delen daarvan.

Je bereidt de mooiste werken voor met volop uitdagingen.Doorvoeren van verbeteringen en innovaties in de werkvoorbereiding binnen de kaders van het team.

Wat vragen wij van de werkvoorbereider?*HBO- bouwkunde werk- en denkniveau*Je bent in staat om vanuit je eigen kracht een substantiele bijdrage te leveren aan de vestiging.

Wat breng jij mee en waar ben jij goed in? Welke rol zie jij voor jezelf? Wat is jouw visie op de functie van werkvoorbereider?

 • Je bent in staat om kritisch te zijn op je eigen functioneren. Het gaat erom dat jij (uitstekend) functioneert op basis van zelfsignalering, zelfsturing en zelf evaluatie.
 • Ervaring met Revit, BIM en Lean. Stage ervaring telt hier ook mee!Wat bieden wij de werkvoorbereider?Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever.
 • Je krijgt een jaarcontract. Er zijn prima doorgroei mogelijkheden en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Salariering is volgens de UTA CAO, dit houdt in : 25 vakantiedagen, 15 ADV dagen en 2 scholingsdagen.

  Vaklieden krijgen ook pensioen via het Bedrijfspensioenfonds Bouwnijverheid. Hoogte van jouw salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

  Werken via Randstad Bouw biedt je de beste begeleiding en vacatures in de bouw. De kader unit van Randstad Bouw bemiddelt dagelijks in kader functie binnen de bouw.

  Meer informatie en onze actuele vacatures vind je op www.randstad.nl / bouwHeb jij vragen over deze functie en / of over dit bedrijf, bel dan met Pieter Swinkels van Randstad Bouw op 06 20410428 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier