Medior/Senior PHP programmeur Retailspecialist Sassenheim
PHP Professionals
Sassenheim, NL
13 dagen geleden

Als Medior PHP Developer kom je te werken op de development afdeling die uit ongeveer 25 man bestaat. Je werkt hierbij op basis van de Scrum methodiek in kleine projectteams van 3 4 man aan verschillende projecten voor bestaande klanten.

Dit kunnen kleine aanpassingen zijn zoals een aanpassing in de front-end dat een paar dagen duurt of een compleet nieuw CRM pakket.

Je werkt hierbij zowel aan de front-end als aan de back-end waarbij je voor 80% van de tijd aan de back-end werkt. Kennis van Magento 1 is hierbij gewenst.

Als Senior PHP Developer werk je ook op de developmentafdeling van ong. 25 man. Hier werk je ook aan de hand van de Scrum methodiek in kleinere teams aan verschillende projecten.

Hier werk je van A t / m Z aan nieuwe producten en projecten voor nieuwe klanten. Gezien jouw senioriteit en het team waar je in werkt, zul je ook contact met de klant hebbeen.

De projecten waar je aan werkt zijn vaak grote projecten die een aantal maanden duren. Ook hierbij werk je zowel aan de front-

end als aan de back-end waarbij je ook 80% van je tijd kwijt bent aan de back-end. Hierbij is kennis van Magento 2 gewenst.

Functieeisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau; Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP ontwikkeling; Je hebt kennis van het Zend framework;
 • Kennis van Magento (1 of 2) is een grote pre; Je hebt gedegen kennis van front-end zoals HTML, CSS en Javascript; Je hebt ervaring met Scrum;
 • Je bent gek van techniek; Je bent communicatief vaardig; Je bent gek op echte hersenkrakers; Je spreekt / schrijf vloeiend Nederlands.

  Bedrijfsomschrijving

  Dit softwarebedrijf binnen de retailsector is al meer dan 20 jaar actief in winkels en online! Voor toonaangevende merken en winkels verzorgen zij de software en promoties rondom online en offline verkoop.

  Inmiddels zijn er ruim 70 medewerkers werkzaam die dagelijks met volle trost werken aan mooie oplossingen en toepassingen.

  De developmentafdeling bestaat uit 25 medewerkers en is opgedeeld in twee teams. Het ene team richt zich op bestaande klanten en het andere team richt zich op nieuwe klanten.

  Vanwege groei zijn zij op zoek naar zowel een Medior als Senior PHP Developer. Aangezien zij een flink portfolio hebben met producten (Magento webshops, e-

  commerce oplossingen, mobile apps en portals) liggen er hele interessante projecten op jou te wachten! Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan bij een jong bedrijf met een vertrouwde en creatieve sfeer?

  Arbeidsvoorwaarden

  Een marktconform salaris; Diverse opleidingsmogelijkheden; Interessante secundaire voorwaarden!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier