Word parttime klantenservice medewerker bij een technisch bedrijf in Utrecht
YoungCapital
Utrecht, Nederland
14 dagen geleden

Wat ga je doen? Onze opdrachtgever is een technologiebedrijf met de focus op bouwgerelateerde werkzaamheden. Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar servicedesk medewerkers die samen de servicedesk 24 / 7 kunnen bemannen in Utrecht.

Als parttime klantenservice medewerker ga jij aan het werk bij de servicedesk van dit technische bedrijf. Samen met jouw collega’s sta je 24 / 7 klaar om technische problemen op te lossen die telefonisch en per mail binnen komen.

Wanneer je dit telefonisch niet kan oplossen, zal jij een monteur sturen die het probleem vervolgens oplost. Voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld een kapotte airco of een niet-

functionerende lift. Het is belangrijk dat jij deze gesprekken goed logt en verwerkt in de administratie. Werktijden De diensten zijn erg flexibel.

De servicedesk is 24 uur per dag open in het weekend en doordeweeks zijn er nachtdiensten. Uiteraard krijg je hier een goede toeslag voor de uren in de vroege ochtend, avonden en nacht.

Jij krijgt een parttime contract en werkt gemiddeld tussen de 5 en 20 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid aangeven.

 • Wat wij bieden : Een lekker bruto-uurloon van € 11,51;Bovenop je salaris verdien je nog toeslagen;Flexibele werktijden;De servicedesk is voor de opdrachtgever een toestroom kanaal voor nieuw talent, er is dus een kans dat je in een andere functie kan doorstromen binnen het bedrijf;
 • Wat wij vragen : Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; met een technische achtergrond;Je bent beschikbaar voor minimaal een half jaar;
 • Je bent communicatief sterk;Je bent flexibel inzetbaar. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier