Trainee Supervisor Food Industry
Randstad
Kruiningen, NL
5 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

TRAINEESHIP / / TRAINEE / / STARTERSFUNCTIE MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN / / TECHNIEK / / TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE / / WERKTUIGBOUWBUNDE / / ENGINEERING / / SUPERVISOR / / LEIDINGGEVENDE / / TEAMLEIDER / / VOEDSELINDUSTRIE / / FOOD SECTOR / / KRUININGEN / /

Ben jij dé ambitieuze starter op de arbeidsmarkt die wij zoeken? Voor een groot internationaal bedrijf in de voedselindustrie zijn wij op zoek naar talentvolle kandidaten die hun carrière middels een uitdagend traineeship willen starten! Doorgroeien naar een functie als supervisor?

Of liever naar een staffunctie? Het is allemaal mogelijk!

Als trainee word je klaargestoomd voor een leidinggevende rol en zal je op diverse afdelingen ervaringen op doen. Op deze manier leer je de productieprocessen, (onderhouds)systemen en kwaliteitszorgsystemen goed kennen en ben je helemaal klaar voor de volgende stap.

Samen met jouw leidinggevende wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld om zo jouw ontwikkelingen en doelen te monitoren.

Ofwel, uitstekende begeleiding!

Wij bieden :

 • Een fantastische uitdaging en mooie start van jouw carrière bij een internationaal voedselproductiebedrijf
 • Fulltime werk in een 4- of 5-ploegendienst (33,75 uur per week)
 • Direct een dienstverband bij de opdrachtgever
 • Ploegentoeslag en overige uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Wij zoeken kandidaten die :

 • hun technische of agrarische opleiding op hbo of wo niveau hebben afgerond. Denk hierbij aan de HAS, HTS, Landbouw- of Technische Universiteit.
 • Bij voorkeur een opleiding in de richting van de Voedingsmiddelentechnologie, Food Design & Innovation, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Engineering;
 • relevante stage-ervaring, of eventueel zelfs al wat werkervaring in een aansturende rol hebben;
 • ambitieus zijn ingesteld en een drive hebben om te ontwikkelen in een leidinggevende rol;
 • de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheersen.
 • Ben jij pro-actief, stressbestendig, communicatief sterk en staat veiligheid bij jou altijd voorop? Herken jij je in bovenstaand profiel en ga je geen uitdaging uit de weg?

  Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier